Barista op beurs/event

Vilter Coffee maakt ook jouw beurs, congres, seminar of event tot een succes!

Onze barista’s zijn de perfecte gastheer of gastvrouw en zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt. Door onze betrokkenheid, aandacht en passie voor koffie zorgen wij ervoor dat uw gasten zich meteen thuis voelen. Koffie verbindt mensen en zorgt ervoor dat jij en je gasten even de tijd hebben om met elkaar in gesprek te komen of om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard vertellen wij geïnteresseerden ook graag meer over het onstaan en de verschillende vormen van koffie.

Met onze eigen apparatuur en mobiele bar zijn we in staat om op elke locatie heerlijke koffie te zetten. Omdat we verschillende zetmethodes en verschillende koffiebonen gebruiken wordt koffie van Vilter een ware beleving.  Zo zetten wij niet alleen de lekkerste espresso’s en verwennen wij de gasten met de mooiste latte art, maar ook zetten wij de meest smaakvolle filterkoffies.

Heb je zelf wensen wat betreft de koffie dan kunnen we dit uiteraard voor je regelen. Het enige wat wij op locatie nodig hebben is een elektriciteitspunt en eventueel een waterkraan.

Offerte aanvragen

Wat is filterkoffie?

Filterkoffie vraagt toewijding en geduld, maar dit wordt beloond met een heerlijke kop koffie waarin veel van de oorspronkelijke aroma’s van de koffie zijn te onderscheiden. Welke vormen wij gebruiken zie je hieronder.