Mobiele koffiebar

Heb je binnenkort iets te vieren? Dan kan een heerlijke kop koffie gezet door 1 van onze barista’s natuurlijk niet ontbreken!

Vilter Coffee is in te huren op elk evenement op elke gewenste locatie.

  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • En alle overige plekken in Nederland!

Met onze eigen apparatuur, mobiele barren en ervaren barista’s zijn we in staat overal heerlijke koffie te zetten. Omdat we verschillende zetmethodes en verschillende koffiebonen gebruiken wordt koffie van Vilter een ware beleving. Voor het zetten van deze koffie gebruiken we uitsluitend kwaliteitsbonen gebrand door lokale ondernemers en verse biologische producten.

Ook voor overige catering wensen kun je bij ons terecht. Zo verzorgen wij o.a. de aankleding op locatie, verse taarten en/of gebak, belegde broodjes, champagne en wijnen.
Dus heb je een speciale wens of verzoek? Dat horen we graag!

Het enige wat wij op locatie nodig hebben is een elektriciteitspunt en we’re up and running!

Vilter Van

Koffie caravan

Een retro Franse caravan welke omgebouwd is tot je eigen te customizen truck. Voor elk buitenevent een ware eye-catcher!

Afmeting caravan
Breed: 400 cm
Diep: 300 cm
Hoog: 220 cm

Het spandoek is geheel naar eigen wens te customizen en heeft een afmeting van 585 x 85 cm

Mobiele Koffiebar Industrieel

Stalen koffiebar op locatie

Deze mobiele koffiebar is ideaal voor elk evenement. Vanwege de ideale afmeting en het gewicht i.c.m. de wielen is deze op vrijwel elk locatie te plaatsen. Onze industriële mobiele koffiebar is vanwege de houten panelen volledig naar eigen wens te customizen. Het houten paneel aan de voorzijde heeft een afmeting van 1365 x 720 mm.

Mobiele Koffiebar Vintage

Koffie bar op event

Onze vintage mobiele koffiebar is verrijdbaar en is een ware toevoeging voor uw event. De koffiebar heeft een afmeting van 145 cm breed en 80 cm diep. Het krijtbord aan de voorzijde is verwisselbaar en kan speciaal voor de gelegenheid op maat gemaakt worden met uw bedrijfslogo.

Mobiele Koffiebar Vintage

Mobiele koffiebar

Deze vintage koffiebar bestaat uit twee delen en is werkelijk op elke locatie inzetbaar. De bar bestaat volledig uit los plaatmateriaal en kan zodoende op elke locatie op het laatst in elkaar gezet worden. De grote bar heeft een afmeting van 155 cm diep en 85 breed. De kleine bar heeft een afmeting van 100 cm diep en 85 cm breed. Ook hier is het krijtbord verwisselbaar en kan het voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Offerte aanvragen

Wij verzorgen koffie op elke gelegenheid. Hieronder zie je de meest voorkomende aanvragen. Staat jouw gelegenheid er niet tussen, maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op om deze te bespreken.