Vanaf deze plek gaan we jullie meenemen in onze avonturen. Maar voor we dat gaan doen gaan we terug naar het begin.

In 2015 is Brent op reis door Zuid-Amerika. Op dat moment werkte ik, Frank, net als barista bij Kek in Delft.
Het specialty coffee virus was net overgeslagen. Ik leerde over de herkomst van koffie, verschillende zetwijzes en uiteraard de mooiste figuurtjes te schenken in de koffie.

In Colombia bezocht Brent een koffieplantage, nog dezelfde dag stuurt hij mij een bericht; We gaan een koffiebar beginnen!

Na flink brainstormen besloten we om een mobiele koffiebar te starten, met veel aandacht voor filterkoffie. Die zetten we het liefst met een V60, vandaar Vilter met een V.

Sinds januari 2016 is Vilter Coffee een officieel bedrijf en we hebben sindsdien op menig beurs, congres, recruitment event, kantooropening, verjaardag, bruiloft en noem maar op gestaan. En dat doen we nog steeds met heel veel liefde!

Op events laten we mensen graag kennis maken met koffie die wellicht net iets anders is dan ze gewend zijn. Er is namelijk zoveel moois te ontdekken!

Oktober 2017 openden we de deuren van onze eerste vaste koffiebar, in Leidschendam.
Bijna 2 jaar lang waren we hier 5 dagen in de week te vinden. We hebben hier zoveel geleerd, mooie momenten meegemaakt, waardevolle relaties opgebouwd & samen mogen werken met een topteam.

Intussen openden we begin 2019 ook onze 2e koffiebar, dit keer in Delfgauw. Niet zo’n succes helaas, maar wel ontzettend leerzaam. Laten we ons daar maar op focussen:)

Het avontuur in Leidschendam kwam ten einde vanwege de naderende ontwikkelplannen van het gebouw. Eind augustus sloten we hierom de deuren. Terugkijkend: wat een toptijd!

En wat nu?

Terug naar waar het begon, de evenementen!

Weer stad en land doorrijden naar de vetste locaties, mooie relaties opbouwen met opdrachtgevers maar bovenal mensen blijven verwonderen met waanzinnige koffie’s van over de hele wereld!

Wij hebben er zin in & komen heel graag bij jou koffie zetten, tot snel!

Vilter coffee brent en frank